AANGEPASTEBAK.NL

Differentielen

Differentielen

Uniek design, gemaakt door een kleine fabriek, maar met een grote ervaring.

Door gebruik te maken van het speciale ontwerp, kunnen we het differentieel voor vele toepassingen gebruiken.

Er zijn 3 maten van het differentieel, die door een kleine wijziging voor andere doeleinden te gebruiken is. Er zijn 3 verschillende ramp-angles te monteren, 30/65  40/65 en 45/45. Bij gas los laten blijft het sper een deel van zijn werking houden, zodat men makkelijker kan insturen. Alle onderdelen zijn los te verkrijgen. Door gebruikt te maken van de voorspanning is het mogelijk om bij een gebroken aandrijfas toch de proef of manche uit te rijden. Ook kunnen wij de fabricage van een prototype verzorgen. 1 jaar Unlimited garantie.

Bij gas los laten blijft het sper een deel van zijn werking houden, zodat men makkelijker kan insturen. Alle onderdelen zijn los te verkrijgen. Door gebruikt te maken van de voorspanning is het mogelijk om bij een gebroken aandrijfas toch de proef of manche uit te rijden. Ook kunnen wij de fabricage van een prototype verzorgen.

Toyota MR2 diff onderdelen worden niet meer op voorraad gehouden, er word af en toe een batch gemaakt.Dit kan lijden tot langere wacht tijden.

Scroll naar boven